CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

page

Friday, September 14, 2012

RINDU DENGAN BLOG KESAYANGAN NIEH

assalamualaikum...
hah,,mesti ramai yang tertanya-tanya mane aku menghilangkan diri kan?
ramaiker?
huk alah!dah sah-sah aku nih sebagai seorang pelajar confirm busy tahap gaban lah,,kan3?
ngeee :D
tahun depan SPM weyh..aku dah kene heart attack dah nieh!
jap2 sebelom aq potpet2 korang sehat?ngeee :D
okey cerite pasal soal hati aku niyh...
first aq ad kenal dengan sorang mamat niyh,,HENSEM oke?hahaha
hensemker? ngeee mntak ampun mintak maaf en otomen bin taro,,kahkahkah(gelak guling2)
mesti semue trtnyer awat pelik bebno name nyer...ngeee tuh name yg aq gelar dan digelar olehnyer sendiri!haha..yunk oh yunk da jatuh hati ni,,,ngeee :P (dah start dah ulat bulu naek badan)
hahah,,aku dgn die mmbe jer lah xde mkne tuh semue,,cme TTP ngeee :D
slalu gak lah text,,dulu mamat niyh sombong mak aih kalah retis kaw!konon lagak macho lah!hahah,,tp x bole dslahkan die,,mse tuh die ad mkwe,,setia uooollsss!skrang SINGLE..so tolong jangan nak lazer sgt kate aku niyh PERAMPAS! die dah single bru aq rapat dgn die oke?ngeee :D n now aq dah happy da tnpe CAPITAL A! haha...EN OTOMEN BIN TARO sile apply cuti anda untk bln 3 nnti,,,hahaha :P

dah-dah STOP berbloging+berfacebook..fokus pade esk..oke kwan2 doakan aq esk ad test komptr lesen..ngeee :D
n tlg jgak doakn aku untk hari rabu niyh!aq ad competition blog!

www.prssmklengamuar.blogspot.com

tlg follow,,aq mmerlukan rating yg sgt tinggi untk menang!
huk aloh,,giler weyh otak aq!

k byeeee!takecare yerk,,,aku nak text EN OTOMEN BIN TARO dulu,,


0 comments:

Post a Comment