CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

page

Saturday, December 31, 2011

01/01/2012

haish dah berabad saya x mengupdate blog nie,dah bersawang dah,meh totlong sikit sapu2 sawang2 nie,berhabuk dah weyh!
oke lets story!
sebenarnya saya pon tak tahu kenapa saya menjadi rajin untuk update blog ni,oke just nak story pasal hidup saya yang entahlah,saya sendiri tak tahu nak cakap apa lagi,
tanpa ku sangka,tahun 2012 aku sudah berada di kelas science stream form 4!mak iah benda yang aku idam2kan selama nieyh,,sebab dulu aku sangat lah rajin tol,on czen aku siapkan addmath die n fizik,,mmg aq suka sangat2 lah
and tanpa aku sedar kasih aku masih utuh untuk si die!walaupun die tak lagi milik aq,alhamdulillah,ahad 01/01/2012 akan menjadi saksi antara pertemuan aku,mak dan si die,terima kasih mak sebab terima die,

pakcik2 n makcik2,,tahun nie akan menjadi saksi usaha saya,azam baru nak buang smua sikap malas tuh nak blaja sungguh2 untuk menjadi seorg yang hidop dalam bidang medic!
oke bhai!nak tido!

2 comments:

Sekamar Rindu

salam..

singgah sini sambil folo ur blog..

*****17

Ahmad Ali (bukan nama sebenar)

dtg singgah baca and follow :)))

Post a Comment