CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

page

Friday, December 2, 2011

HEART ATTACK!

hye allz!
kalau semua baca mesti tertanya-tanya kenapa title macam tu?bukan saya heart attack sehingga dikejarkan ker hospital yer?
saya heart attack bila ada family seseorang datang meminang!haaa!bace betol-betol!niyh dah kire kes berat,,,bukan kes maen pondok2 da ni,,bkn jugak kes maen msak2!ni kes rumahtangga !
korang tnyer lah kan die dtg meminang sape?sah2 lah aku ni kan?dah tentu2 dalam rumah tuh tinggal aku jer yg prempuan ank dare!yg laen mak dare!xkan lah die nk meminang abg aku kot?
story die mcm nie=(cerita benar bukan rekaan semata2)


masa tuh aku bru lepas siap kemas umah smua lah,,so lpak dpan tv dgn pkaian yg kurang sopan nyer!
so tetibe tngah lepak dgn akk aku,ad org bg salam!da tntu2 aq pkaian kurang sopan,,sah2 lah akk aku yg bukak pntu!then akk aku pnggil mak aq ckap kwn mak aku dtg!oke fine!sumpah aku pecut masok bilik tukar bju!then lepas dah tukar bju tuh aku kuar n brslam dgn dieorg!dah salam2 tuh aq ngan akk brkeje keras nk siapkan minom dieorg!(mcm lah ssh sgt nk buad air?)tngh2 aku hdang tuh tbe fon aku berbunyi!
so aku pon bergegas ker bilik nk angkt call from my love cazen,,dah dok borak2 tuh!lame lah jugak,,sampai lah kwn mak aku tuh balik,so mak aku pnggil,,die ckap kwn die dtg nk meminang aku untuk ank die?haaa mao kaw x kene heart attack!aku da xtaw nk ckp ape dah!sbb aku rse aq mude lgi nk ad tuh smue!so aku cool dlu lah kan?then aku tnyer blik mak aq ap yg jd?die ckp die dtg nak MEMINANG AKU!weyh!terkejot berok kaw!berok pon x terkejot mcam aku niyh!aku pon wat derk jelaa,,sbb nseb baek mak aq bg jwpan yg bernas kan?xpayah lah taw kan ap jwpan tuh?sumpah!smpai sekarang fmly aku dok crite psal tuh jah!aku da naek mlas nk dgr!


haaa!yg mak aq pon 1,,aq da ckp jgn crite dkt abg aq!abg aq blik ja keje die dok bercrite!die ckp kne crite jugak sbb ni hal bukan maen2!START dri situ aku asyik kene bahan jah dgn abg aku!hampeh btol!
tdi,,aku buat air tok die!agknyer aq trkurang garam,,korang taw die bahan aku ap?hey adik aku niyh,da nak kawin pon air tawar?mcam ni lari lah laki kaw!hey abg kaw dgr cnie ek!aq xkan kawin slagi aq blom dpt kejar ap yg aku nk!hish!yg mamat tuh pon 1!kaw fkir lah dulu faktor umo aq?aq taw lah yg kaw da mmg lyak nk jd laki org!sengal!aq ngaku kaw da ad umah,da ad kete,moto,tanah keje tetap!tapi kaw rse dgn umo kaw tuh layak lgi ker?kaw bru jer lpas posting ndek!taw lah kaw tuh CIK ABG POLIS!tapi x payh lah nk tngkp muat sgt!


#aku hanye bg jwapan kalaw betol nk aq,tnggu jelah smpai aq da dpt smue ap yg aku nak!#
#tension aq dok fkir bnde niyh#

5 comments:

IEYA~YAYA

tengok smue?air letak garam ker?
ni semua sbb da kalot sgt dah niyh!

Anonymous

salam zie

oke first sorry sgt sbb buat kejutan n tak bgtahu psal tu,sbab mse tuh org dkt balai,tak sempat nak bgtahu,org tahu zie anggp org sbg kawan je,tpi hty ni kene faham,zie jgak yg kate kan kalau btol2 ikhlas jmper mak ayah zie?
zie tolng jgn wat org mcm nie?tlong angkt fon tu?org jnji org akn story smue!
orang mrayu,tlg angkt fon,tlg eply msg!

IEYA~YAYA

huh!
shut up!knape prlu brtndak melulu?
fkir ckit!u tuh umo bru 21!u rse prlu ke ad hnbngan mcm tuh?sy niyh bru lpas PMR!bkn SPM!
i aggp u kwn jer slame ni!x lebih!oke fine!ary rabu depan cuty kan?mama u bgtaw!
kite kuar?i ad hal nak bincang dgn u nk explain!
ni da kes brat!ni soal masa depan!
sory!nk call,,call num mak i!mak i da bg kt mama u!k bye!

Aida Farzana

zieha, i just wanna to say,, OMG!! haha, lwaknya.. ada jugak zaman skang pinang ank org yg bru umr 15 tahun.. tapi ok ap.. tahun dpn da ble kawin...hahhaa,, oke sakit perut >u<

IEYA~YAYA

NANA=kaw jgn nk sekutu dgn hmbe allah tuh lah!|
kaw jgn lah tnyer aku,sah2 bnde tuh jd kat aq,,mmg lah ad,,mslahnyer kan die tau kot yg aq sek lgi!sengal!kawin?yuuukkkksssss!kalo yer pon bg lah aq dpt degree dlu ker,pling bngsat diploma lah,lpas tuh dah kje,,bru lah fun ckit nk ad tuh smue!

Post a Comment